Plug de dag

Positief Leven en Uitdagingen Geven

Plug de dag staat voor Positief Leven en Uitdagingen Geven. Het is mijn missie om mensen de uitdaging te geven om positiever en bewuster in het leven te staan zowel online als offline. Dit doe ik door opleidingen en inspiratiesessies te organiseren die je batterijen helpen opladen, ontladen en volladen met positieve communicatie, motivatie en inspiratie. Daarnaast bied ik met mijn webshop een echt herlaadpunt aan waar je leuke producten vindt die je uitdagen om zelf aan de slag te gaan met een leven waar positiviteit de rode draad vormt.

Dankzij Plug de dag komt je stroom niet onder spanning te staan maar krijgt je leven wel prachtige vonken.

over4

In deze huidige drukke maatschappij hebben steeds meer mensen het gevoel geleefd te worden. Ze staan onder hoge spanning en stress wat vaak een kortsluiting geeft in hun gevoelsleven, hun communicatie en hun relaties. Ze hebben steeds meer nood om zich bewuster los te koppelen van anderen of net bewuster te verbinden met anderen omdat ze meer grip willen krijgen op hun leven.

Met Plug de dag wil ik hen helpen om te pluggen of te unpluggen, zodat ze hun leven zowel online als offline nog positiever kunnen beleven.

In de opleidingen en inspiratiesessies van Plug de dag ontdek je steeds leuke uitdagingen die je volop kan beleven met andere Plugsters die ook positiever door het leven willen gaan. Door de concreet toepasbare tips kan elke plugster onmiddellijk aan de slag gaan met een leven vol positiviteit. Je leert om je eigen wensen en behoeften niet uit het oog te verliezen en tegelijk die van anderen te respecteren.

Voor wie?
Deze opleidingen geef ik zowel aan particulieren, bedrijven en verenigingen. Omwille van het verfrissende, luchtige karakter passen ze zeker binnen een teambuilding! Alsook zijn ze heel geschikt om samen met vriendinnen te volgen.

“Ik wil mensen de uitdaging geven om positiever en bewuster in het leven te staan.”

Dit doe ik door opleidingen en inspiratiesessies te organiseren die je batterijen helpen opladen, ontladen en volladen met positieve communicatie, motivatie en inspiratie.

over3
© PLUG DE DAG 2020