De Plugfactor van Eveline Indeherberge

Eveline-Indeherberge-350x223Met ‘De Plugfactor van…’ wil ik graag horen wat anderen inspireert en motiveert. Hoe laden zij hun batterijen op en wat geeft hun energie?

Voor deze editie sprak ik met Eveline Indeherberge. Zij straalt één en al positiviteit uit. En als ze over haar nieuwe uitdaging spreekt, sprankelt Eveline nog meer. Achter de schermen werkt ze hard aan aan haar nieuw project: All About Eve. Een conceptstore die in 2018 de deuren zal openen in Hasselt. Je zal er cosmetica vinden op natuurlijke en/of veganistische basis. En je zal er genieten van een heerlijk kopje thee in de theebar. Als echte foodie voorziet Eveline ook een vegetarische en veganistische foodbar. Hier proef je de wereldkeuken. Kortom, een veelbelovend adres om naar uit te kijken!


Wat
inspireert je?
“De mensen rond mij. Ik interview vaak mensen voor het online magazine I Love Hasselt. Dat zijn personen die met hun eigen zaak gestart zijn en zij praten met zoveel liefde en passie over hun werk. Zo sprak ik onlangs met enkele dames die met hart en ziel achter hun concept staan en er met volle overgave voor gaan. Ze trekken zich niets aan van de rest en jagen hun dromen achterna. De mentaliteit van deze onderneemsters doet me denken aan wat Beyoncé ooit zei: ‘I’m not bossy, I am the boss.’ ;o) Ik vind het enorm inspirerend hoe mensen gaan voor datgene waarin ze geloven. Vrouwen zoals Oprah Winfrey inspireren me enorm. Dat zijn ‘selfmade women’ met zoveel eigenheid en persoonlijkheid! En als je dan weet hoe Oprah opgeklommen is van het niets tot wat ze nu is! Daar kijk ik heel erg naar op.”


Eveline-4-350x350Hoe laad je jouw batterijen op?

“Ik krijg heel veel energie in steden. Het geeft me een enorme boost om er rond te wandelen en de sfeer op te snuiven. Ik vind het zalig om in de straten van steden rond te dwalen en nieuwe, leuke boetiekjes te ontdekken. Steden zijn heel inspirerend. Zeker Parijs daar zie je op elke hoek van de straat wel iets moois. In Parijs zaten wij op een rooftop bar met op de achtergrond de flikkerende lichtjes van de Eifeltoren. Prachtig! Het hoeft niet altijd Parijs of Milaan te zijn. Ook de sfeer, de cultuur in Brussel en Antwerpen laden mijn batterijen zeker ook op! En als echte foodie hou ik van lekker eten. Zo kan ik enorm genieten van een uitgebreide brunch liefst op een nieuw adresje.”

Hoe ontlaad jij je batterijen?
“Ik ga graag weg maar ik ben even graag thuis. Ik functioneer pas goed als alles netjes opgeruimd is. De geur van een pas gepoetst huis en de frisheid die er dan hangt, geven me een gevoel van rust. Ik steek vaak geurkaarsen aan en dan geniet ik ervan om te cocoonen.


Wat doe als je een baaldag hebt?
“Dan wil ik liefst in de zetel kruipen met een grote zak chips. Maar ik weet dat het mij dan deugd doet om naar buiten te gaan en me te omringen met de fantastische mensen in mijn omgeving. Het zijn meestal negatieve en onvriendelijke mensen die me een baaldag bezorgen en mijn energie vreten. Op die dagen zoek ik ook bewust positieve mensen op. Ik hecht enorm veel belang aan vriendelijkheid. Het is zo een kleine moeite en het kost niets.”

Hoe ziet jouw ideale plugmoment eruit?
“Wandelen in Connecterra in Maasmechelen. Nieuwe zaakjes ontdekken in de stad. Lekker ontbijten of brunchen… Da’s pluggen voor mij. Maar Bollywood dance dat is mijn ultieme plugmoment. Ik leef me dan helemaal uit en er is niets is beter om mijn hoofd leeg te maken!”

Meer weten over All About Eve? www.allabouteve-conceptstore.com

 

 

 

Delen:
© PLUG DE DAG 2020